Vältä 6 harjoittelun jälkeistä virhettä!

Vältä 6 harjoittelun jälkeistä virhettä!

Olet juuri päättänyt melko intensiivisen harjoittelun: voit olla ylpeä itsestäsi! Liikunta ei kuitenkaan ole ainoa tärkeä asia. Se, mitä teet harjoituksen jälkeen, on myös erittäin tärkeää, koska se on avain terveyden palauttamiseen ja lihasten rakentamiseen.

Löydä tässä artikkelissa 6 harjoittelun jälkeistä virhettä välttääksesi:

1. Unohdin kosteuttaa

Tajuamatta tätä monet ihmiset kärsivät kroonisesta kuivumisesta, koska he unohtavat nesteytyksen pitkäksi aikaa. Kehosi tarvitsee noin 30-35 millilitraa vettä painokiloa kohti päivässä sekä 500-1000 millilitraa liikuntaa tunnissa. On erityisen tärkeää hydratoida kokonaan harjoittelun jälkeen veden ja mineraalisuolojen menetyksen kompensoimiseksi.

2. Älä syö harjoituksen jälkeen

Oletteko yksi niistä ihmisistä, jotka eivät voi syödä liikunnan jälkeen? Vai haluatko vähentää kaloreita laihtua? Mistä tahansa syystä syöminen liikunnan jälkeen on iso virhe. Koska energiavarasi ovat tyhjentyneet, ja kehosi tarvitsee tällä hetkellä energiaa lihasmassan palauttamiseksi ja lisäämiseksi.

Yritä syödä välipaloja vähintään noin 30 minuuttia harjoituksen jälkeen. Se on ihanteellinen proteiinin ja hiilihydraattien yhdistämiseen. Entä vegaaninen proteiinipirtelö (ei proteiinijauhetta!) Tai paahdettu bataatti?

3. Unohda venyttely

Lämmittely- ja venytysharjoitukset ovat kaksi olennaista osaa harjoittelussa. Jos olet valmistautunut liikuntaan, lihaksesi toimivat tehokkaammin, ja jos venytät varovasti harjoituksen jälkeen, lihaksesi uudistuvat nopeammin.

4. Älä järjestä harjoittelutilaa

Kokouksen jälkeen, olipa sitten kuntosalilla tai olohuoneessa, muista järjestää liikuntatilasi. Laukaisu lattialla roikkuvilla käsipainoilla voi aiheuttaa suuria vammoja! Kuntosalilla sen pitäminen puhtaana on tärkeämpää. Muista puhdistaa / desinfioida käyttämäsi laitteet painonnostojen tai painonnostojen jälkeen ja aseta sitten käsipainot ja painavat esineet takaisin paikalleen. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin edellisen henkilön painon purkaminen ja laskeminen.

5. Ei monta päivää

Vaikka harjoittelet säännöllisesti, yritä pysyä aktiivisena joka päivä: mene ylös portaita ylös, nouse työpöydältäsi joka tunti ja kaada itsellesi lasillinen vettä. Ota lyhyt kävelymatka lounasaikaan tai kävele lyhyt kävelymatka puhuaksesi seuraavassa huoneessa olevien kollegoiden kanssa lähettämättä heille sähköpostia. Asiantuntijat kutsuvat kaikkia näitä päivittäisiä aktiviteetteja englanniksi “energiankulutukseksi kuluttamatta liikunnan kaloreita” tai NEAT (ei-liikuntakalorien tuottaminen). Ne ovat erittäin tärkeitä, koska yhdistettynä harjoitteluohjelmaasi ne antavat sinun jatkaa kaloreiden polttamista ja lisätä aineenvaihduntaa.

6. Unohda kokouksen nauhoittaminen tai lähettäminen

Paras tapa seurata ja analysoida edistymistä on tallentaa kaikki tärkeät tiedot harjoituksen aikana. Kuka tietää, jakamalla kursseja ystävillesi adidas Running- tai Adidas Training -sovellusten kautta, sinusta voi tulla heidän inspiraation lähde, ja voit jopa onnistua innoittamaan joitain ihmisiä liittymään sinuun!

Tässä vaiheessa nyt tiedät, mitkä ovat 6 harjoituksen jälkeistä virhettä, joita on vältettävä. Ihmiskeho on todella hämmästyttävä, kunhan vain hoidat sitä ja annat kaiken tarvitsemasi, voit todella saavuttaa uskomattomia tuloksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *