Urheiluvaatteet >> 4 vinkkiä pitämään sinut käynnissä kesällä

Urheiluvaatteet >> 4 vinkkiä pitämään sinut käynnissä kesällä

Kesä on yleensä kausi, jota kaikki odottavat. Juoksemisesta kiihkeässä ympäristössä voi kuitenkin nopeasti tulla todellinen haaste ja hidastaa harjoittelunopeutta. Yksi kesän kultaisista säännöistä on suunnitella juoksu aikaisin aamulla tai illalla. Älä unohda levittää aurinkovoidetta, erityisesti kosteuttamaan itseäsi. Jos aiot juosta pitkään, ota parempi vesipullo mukaasi. Käytä laskinta selvittääksesi nestetarpeesi harjoituksen aikana.

Mutta tämä ei ole kaikki! Oikeiden urheiluvaatteiden ja materiaalien valitseminen voi myös auttaa sinua paremmin kestämään lämpöä juoksun aikana.

4 vinkkiä oikeaan juoksuvaatteeseen kesää varten

1. Unohda puuvilla!

Vaatteet ja kengät vaikuttavat suuresti juoksuharjoittelun onnistumiseen. Sopimattomien urheiluvaatteiden aiheuttama hiki ja “ylikuumeneminen” voivat nopeasti muuttua painajaiseksi.

Siksi muista aina, että  puuvillaa ja lämpöä ei voi sekoittaa keskenään  ! Miksi pelkästään siksi, että puuvilla imee ja säilyttää hikeä …… ja myönsi, märkä vaatetikku on iholla erittäin epämiellyttävä! Sen sijaan lyö vetoa hengittävistä materiaaleista, kuten adidas Primeblue -sarjan hengittävistä materiaaleista, jotka on valmistettu kierrätetystä jätteestä, joka kerätään rannikolla ennen kuin se saavuttaa valtameren. Kaikki tämän sarjan tuotteet sisältävät vähintään 40% kierrätettyä materiaalia.

2. Pue ​​kehoosi sopivat vaatteet.

Juoksevat T-paidat tai liivit on valmistettu kevyistä, hengittävistä materiaaleista pitämään vartalo viileänä ja kuivana. Niiden muoto voidaan myös mukauttaa kehon jokaiseen liikkeeseen, ja niiden pituuden on oltava riittävän pitkä, jotta ne eivät liu’u ylös ja häiritse sinua juoksun aikana. Shortsien suhteen varmista, että valitset myös oikeat shortsit. Niiden ei pitäisi olla liian tiukkoja, oikea pituus voi välttää ihon kitkaa. Täällä lyö vetoa myös hengittävistä materiaaleista hiki pois ja pidä kuivana.

3. Valitse oikeat urheilurintaliivit

Huomaa kaikki naisurheilijat: osta laadukkaita urheiluliivejä! Se on tärkeä osa urheiluvaatteita, ja se on valittava huolellisesti, jotta ei tuntuisi hämmentyneeltä juoksussa. Valitse rintaliivit, jotka ovat sekä tukevat että mukavat, mutta mikä tärkeintä, sen avulla voit hengittää syvään ilman liiallista puristusta.

4. Juoksukengät saavat enemmän voimaa

Laadukkaat juoksukengät ovat paras liittolainen juoksuprosessissa. Tämä on hyvin henkilökohtainen valinta, mutta kun löydät oikean tavan, voit sanoa sen! – Ilman sitä et voi tehdä sitä. Oikeat juoksukengät auttavat sinua ottamaan isoja harppauksia ja antamaan sinulle tarvittavan motivaation sopeutumalla jalkasi muotoon. Kun ostat kenkiä, ota huomioon useita tekijöitä, kuten tie, jota käyt useimmin: asfaltti, metsäpolku tai juoksumatto? Miten usein treenaat? Onko sinulla tietty tavoite? Muista myös säätää juoksukengät sää, lämpötilan tai kurssin korkeuden mukaan. Eri mallien välillä on suuria eroja, kun valitset oikeat urheilukengät, unohdat juoksun, musiikin nauttimisen ja ympäröivät maisemat.

Nyt kun tiedät kuinka juosta kesällä, toivotamme sinulle hyvää harjoittelua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *