Privacy Policy

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme tietojesi keräämiseksi, käyttämiseksi ja luovuttamiseksi palvelua käytettäessä sekä tiedot yksityisyydestäsi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelujen tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Selitys ja määritelmä

Selitys

Suurilla alkukirjaimilla kirjoitetuilla sanoilla on seuraava määritelty merkitys. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, ovatko ne yksikkö- tai monikkomuotoja.

määritelmä

Mitä tulee tähän tietosuojakäytäntöön:

  • Tili tarkoittaa ainoaa tiliä, jonka luot luomalla palvelumme tai sen osan käyttämiseen.
  • Yritys (jota tässä sopimuksessa kutsutaan nimellä “yritys”, “meille”, “meille” tai “meidän”) viittaa terveysfoorumiin.
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mille tahansa muulle laitteelle, ja jotka sisältävät yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustosi selaushistoriasta ja sen monista käyttötarkoituksista.
  • Maa viittaa: Florida, USA
  • Laite viittaa mihin tahansa laitteeseen, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokoneeseen, matkapuhelimeen tai digitaaliseen tablettiin.
  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön liittyviä tietoja.
  • Palvelu viittaa verkkosivustoon.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yrityksen puolesta. Se tarkoittaa kolmannen osapuolen yritystä tai yksityishenkilöä, jonka yritys on palkannut edistämään palveluja, tarjoamaan palveluja yrityksen puolesta, suorittamaan palveluihin liittyviä palveluja tai auttamaan yritystä analysoimaan palvelun käyttöä.
  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, johon käyttäjät voivat kirjautua sisään tai luoda tilin palvelua varten.
  • Käyttötiedot tarkoittavat tietoja, jotka on kerätty automaattisesti palvelun käytön tai itse palvelun infrastruktuurin kautta (esimerkiksi sivukäyntien kesto).
  • Web-sivusto viittaa Health Forum, mistä https://apkappsforum.com pääsy
  • Sinun viittaamaan yksittäiseen joka käyttää tai käyttää palvelua tai yritys tai muu oikeushenkilö (tarvittaessa), joka käyttää tai käyttää palvelua puolesta, että yksittäisiä.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyyppi

henkilökohtaisia ​​tietoja

Kun käytämme palveluitamme, saatamme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Käytä tietoja

Käytä tietoja

Käyttötiedot kerätään automaattisesti palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteen Internet-protokollan osoite (kuten IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, vierailemasi palvelusivut, pääsyn ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteen ja muita tietoja. Tunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteen tai mobiililaitteen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteen IP-osoite, Käyttöjärjestelmä, käyttämäsi Internet-selaimen tyyppi, yksilöllinen laitetunniste ja muut diagnostiikkatiedot.

Aina kun vierailet palvelullamme tai käytät palvelua mobiililaitteen kautta, voimme kerätä myös selaimesi lähettämiä tietoja.

Seurantatekniikka ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelujemme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelujemme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit antaa selaimesi hylätä kaikki evästeet tai milloin lähettää evästeet. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitain palvelujemme osia.

Evästeet voivat olla “pysyviä” tai “istunto” evästeitä. Kun olet offline-tilassa, pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, ja istuntoevästeet poistetaan, kun suljet verkkoselaimesi.

Käytämme istunto- ja pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Pakollinen / vaadittu evästetyyppi : IstuntoevästeJohtaja: Me

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivuston kautta tarjottavia palveluja ja joiden avulla voit käyttää joitain sen toimintoja. Ne auttavat varmistamaan käyttäjätunnuksen ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota. Käytämme näitä evästeitä vain näiden palveluiden tarjoamiseen.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus hyväksytyistä evästeistä : Pysyvät evästeetJohtaja: Me

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallinen evästetyyppi : Pysyvät evästeetJohtaja: Me

    Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valintasi, jotka teit käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistamalla kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sitä, että sinun on annettava asetuksesi uudelleen aina, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoista evästeistä, käy Evästekäytännössämme tai Tietosuojakäytännössämme.

Henkilötietojen käyttö

Yritykset voivat käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjoamaan ja ylläpitämään palveluitamme , mukaan lukien palvelujemme käytön seuranta.
  • Hallinnoi tiliäsi: Hallitse rekisteröitymistäsi palvelun käyttäjänä. Antamiesi henkilötietojen avulla voit käyttää rekisteröityneenä käyttäjänä saatavilla olevien palvelujen eri toimintoja.
  • Sopimuksen täyttämiseksi: sinulle ostettujen tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden tai muiden “palvelujen” kautta allekirjoitettujen muiden sopimusten kehittäminen, noudattaminen ja suorittaminen.
  • Ottaa sinuun yhteyttä: puhelin, tekstiviesti, tai muuta vastaavaa sähköisen viestinnän muodoilla sähköpostitse kanssa kosketuksiin, kuten push-ilmoitukset liikkuviin sovelluksiin, johon kuuluu tietojen päivittämistä tai viestintään liittyviä toimintoja, tuotteita tai palveluita sopimuksessa, Sisältää tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ostamasi tai tiedustellut tavarat, palvelut ja tapahtumat, ellet halua vastaanottaa tällaisia ​​tietoja.
  • Hallitse pyyntösi: osallistu meille ja hallinnoi pyyntösi.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajien kanssa seuratakseen ja analysoidaksemme palvelun käyttöä ja ottaaksemme yhteyttä sinuun.
  • Liiketoiminnan siirto: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, yrityksen tai sen osan tai sen osan rahoituksen tai hankinnan aikana toiselle yritykselle tai neuvottelujen aikana.
  • Jäsenten kanssa: Voimme jakaa tietojasi jäsenillemme, jolloin vaadimme jäseniä noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Sidosyrityksiin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai hallitsemme yhdessä kanssamme.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Voimme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluja tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet tekemisissä muiden käyttäjien kanssa julkisilla alueilla, kaikki käyttäjät voivat tarkastella tällaisia ​​tietoja ja julkaista niitä julkisesti. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun yhteyshenkilöt saattavat nähdä nimesi, profiilisi, kuvan ja toiminnan kuvauksen. Vastaavasti muut käyttäjät voivat tarkastella toimintasi kuvausta, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.

Säilytä henkilötietosi

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimusten ja käytäntöjen toteuttamiseksi.

Yritys säilyttää myös käyttötiedot sisäistä analyysiä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, ellei tietoja käytetä palveluidemme turvallisuuden parantamiseen tai palvelujemme toimintojen parantamiseen, tai jos meillä on laillinen velvollisuus säilyttää näitä tietoja pidempään.

Henkilötietojesi siirtäminen

Tietosi (mukaan lukien henkilötiedot) käsitellään yrityksen toimistossa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että tietoja voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneille, jotka eivät kuulu osavaltiosi, maakuntaasi, maasi tai muun valtion lainkäyttövaltaan. Näillä tietokoneilla tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi. eri.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ja lähettämällä myöhemmin nämä tiedot, hyväksyt siirron.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.Jos riittäviä valvontatoimenpiteitä (mukaan lukien turvallisuus) ei ole, henkilötietojasi ei siirretä organisaatioon tai maahan. Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Liiketoimi

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, yritysostoon tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilötietojesi siirtämistä ja muiden tietosuojakäytäntöjen soveltamista.

lainvalvonta

Joissakin tapauksissa yritystä voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietosi, jos laki sitä vaatii tai vastauksena julkisen viranomaisen (kuten tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevään pyyntöön.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yritys voi vilpittömästi uskoa, että henkilötietosi ovat toimia, jotka on suoritettava seuraaviin tarkoituksiin:

  • Noudata lakisääteisiä velvoitteita
  • Suojaa ja puolustaa yrityksen oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia palveluun mahdollisesti liittyviä väärinkäytöksiä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Estää oikeudellinen vastuu

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä eivät ole 100% turvallisia. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä menetelmiä henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Kalifornian tietosuojaoikeutesi (Kalifornian laki “Shining Light”)

Kalifornian siviililain (California’s Shining Light Act) 1798 §: n mukaan Kalifornian asukkaat, jotka ovat luoneet liikesuhteen kanssamme, voivat pyytää tietoja henkilötietojensa jakamisesta kolmansien kanssa kerran vuodessa käytettäväksi kolmansissa osapuolissa. Suoramarkkinointitarkoitukset.

Jos haluat pyytää lisätietoja California Flashing Lights Act -lain nojalla ja olet Kaliforniassa asuva henkilö, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Kalifornian alaikäisten yksityisyyden suoja (Kalifornian liike- ja ammattikoodilaki 22581)

Kalifornian liike- ja ammattikoodin 22581 §: n mukaan alle 18-vuotiaat Kalifornian asukkaat (online-verkkosivustojen, palvelujen tai sovellusten rekisteröityneet käyttäjät) voivat pyytää ja saada julkisesti lähetetyn sisällön tai tiedon poistamisen.

Voit pyytää tällaisten tietojen poistamista ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja ja antamalla tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen.

Huomaa, että pyyntösi ei voi taata verkkosisällön tai tietojen täydellistä tai täydellistä poistamista, ja joissakin tapauksissa laki ei ehkä salli tai vaadi poistamista.

Linkki muihin verkkosivustoihin

Palvelumme voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Suosittelemme, että luet jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston tai palvelun sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä, emmekä myöskään ota vastuuta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Lähetämme tälle sivulle uuden tietosuojakäytännön ja ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista.

Ennen muutosten voimaantuloa ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai tärkeällä ilmoituksella palvelusta ja päivitämme “viimeisin päivitys” -päivän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

On suositeltavaa lukea tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti muutosten tekemiseksi. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan vasta, kun ne on julkaistu tälle sivulle.

ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä.